Tartósélelmiszer-gyűjtés egyházmegyénkben

A Győri Egyházmegyei Karitász a 2021. március 7-14. között egyházmegyénkben is meghirdetett „Tartós szeretet – Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés” akcióból a koronavírus-járvány ellenére is kivette a részét. Ennek keretében március 12-13. között a győri Apor Vilmos Ház munkatársai az ALDI Győr-Malomszéki úti élelmiszerüzletében gyűjtöttek összesen 938 kg-nyi tartósélelmiszert. Köszönjük az ALDI üzlet vezetőségének, munkatársainak, hogy lehetőséget biztosítottak gyűjtésünknek, és támogatták az áruház területén végzett karitatív tevékenységünket.

Az egyházmegyében zajló plébániai gyűjtések eredményei folyamatosan érkeznek központunkba, jelenleg 2500 kg élelmiszer, illetve közel 500 000 Ft pénzadomány gyűjt össze a rászorulók javára. Hálás köszönetünket fejezzük ki minden jó szándékú, támogató felebarátunknak, hogy adományával hozzájárult a Győri Egyházmegye területén élő nehéz sorsú, rászoruló családok, embertársaink megsegítéséhez.

Az adományokat a Győri Egyházmegyei Karitász önkéntes csoportjai, a győri Apor Vilmos Ház munkatársai, valamint partnerszervezeteink révén fogjuk eljuttatni a Húsvét előtti időszakban.

Győri Egyházmegyei Karitász