ADOMÁNY FOGADÁSA

Pénzadomány

Pénzadomány

Segélyszervezetünk tevékenységének minél szélesebb körben való folytatásához elengedhetetlen szükségünk van támogatóink nagylelkű adományaira. Programjaink támogatásával Te is hatékony részesévé válhatsz munkának. Anyagi támogatást szervezetünk az alábbi bankszámlaszámon tud fogadni.

10700031-72331772-51100005 (CIB Bank)

Hálásan köszönjük a nagylelkű támogatást!

Tárgyi adomány

Tárgyi adomány

Ha tárgyi adománnyal szeretnéd segíteni szolgálatunkat, akkor kérünk, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi plébániai karitász-csoportot.

Ezen kívül győri központunk is fogad adományokat korlátozott mértékben: első lépésként telefonon vagy e-mailben lehet felvenni a kapcsolatot velünk; mindenképp kérünk a felajánlott adományról, éles fotókat erre a címre: gyorcaritas@gmail.com.

További részletek: Gy.I.K. menüpontban

1%

1% - Személyes szeretettel másokért

Az 1% felajánlásával a leginkább segítségre szoruló, elesett emberek jótevőjévé válhatunk anélkül, hogy az pénzbe vagy fáradságba kerülne.

Köszönjük, ha felajánlod személyi jövedelemadód 1 %-át a Karitász javára!

Tudnivalók az Országos Központ weboldaláról:

• Karitászt Támogató Alapítvány
• adószám: 19666275-1-43

Köszönjük a bizalmat!

1356 – Segíts, hogy segíthessünk!

1356 – Segíts, hogy segíthessünk!

Támogatásodat most egyszerű módon, csupán egy gombnyomással megteheted. Az 1356 hívásával 500 forinttal segítheted munkánkat. Ahhoz, hogy munkánkat folytathassuk, fejleszthessük és minél több rászorulónak segíthessünk nélkülözhetetlen a segítség.
Kérünk, adományoddal támogasd szervezetünk munkáját, hogy minél többen érezhessék ez által a gondoskodó szeretetet.