ADOMÁNY FOGADÁSA

Pénzadomány

Pénzadomány

Segélyszervezetünk tevékenységének minél szélesebb körben való folytatásához elengedhetetlen szükségünk van támogatóink nagylelkű adományaira. Programjaink támogatásával Te is hatékony részesévé válhatsz a munkának. A közlemény rovatban az "Adomány" megjelölésével anyagi támogatást szervezetünk az alábbi bankszámlaszámon tud fogadni.

10700031-72331772-51100005 (CIB Bank)

Hálásan köszönjük a nagylelkű támogatást!

Tárgyi adomány

Tárgyi adomány

Ha tárgyi adománnyal szeretnéd segíteni szolgálatunkat, akkor kérünk, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi plébániai karitász-csoportot.

Ezen kívül győri központunk is fogad adományokat korlátozott mértékben: első lépésként telefonon vagy e-mailben lehet felvenni a kapcsolatot velünk; mindenképp kérünk a felajánlott adományról, éles fotókat erre a címre: gyorcaritas@gmail.com.

További részletek: Gy.I.K. menüpontban

1%

1% - Személyes szeretettel másokért

Az 1% felajánlásával a leginkább segítségre szoruló, elesett emberek jótevőjévé válhatunk anélkül, hogy az pénzbe vagy fáradságba kerülne.

Köszönjük, ha felajánlod személyi jövedelemadód 1 %-át a Karitász javára!

Tudnivalók az Országos Központ weboldaláról:

• Karitászt Támogató Alapítvány
• adószám: 19666275-1-43

Köszönjük a bizalmat!

1356 – Segíts, hogy segíthessünk!

1356 – Segíts, hogy segíthessünk!

Támogatásodat most egyszerű módon, csupán egy gombnyomással megteheted. Az 1356 hívásával 500 forinttal segítheted munkánkat. Ahhoz, hogy munkánkat folytathassuk, fejleszthessük és minél több rászorulónak segíthessünk nélkülözhetetlen a segítség.
Kérünk, adományoddal támogasd szervezetünk munkáját, hogy minél többen érezhessék ez által a gondoskodó szeretetet.