Segítő kéz: Segélyakciót indít a Katolikus Karitász

A Katolikus Karitász, reagálva a bajba jutott családok és idősek egyre gyakoribb segítségkérésére, adománygyűjtő programot indít. A segélyakció a Segítő kéz nevet kapta, október 26-án indul. A gyűjtés november 25-ig tart. A Karitász célja, hogy két hónappal karácsony előtt azokra hívja fel a figyelmet, akik a mindennapi életben nagy nehézségekkel küzdenek az áremelkedés és a rezsiszámlák növekedése miatt.

A segélyszervezet tisztában van azzal, hogy a válság, az árak növekedése mindenkit érint. A legszegényebbek életét azonban ellehetetleníti. Sok családban kérdéses, lesz-e fűtés, miből fizetik a rezsi költségeit és mi kerül a boltban a kosárba. Családok ezrei kerülhetnek kilátástalan helyzetbe az idei télen. A közösség ereje, ahogyan korábban is: életeket ment, meleget, ételt, gyógyszert, reményt ad! Nyújtsunk segítő kezet a válságba került családoknak!

Az adományokat a Katolikus Karitász a jelenlegi válsághelyzetben ellehetetlenülő családok támogatására használja fel segélyakcióiban és felzárkóztató programjain keresztül szakemberei és önkéntesei bevonásával. Csatlakozzon Ön is és kövesse nyomon oldalunkon, hogy hány család otthonát tettük melegebbé, élhetőbbé kályhával, tűzifával vagy egyéb támogatással.

Csatlakozási lehetőségek:

  • a 1356-os adományvonal hívásásával, hívásonként 500 Ft-tal
  • online pénzadománnyal
  • a Karitász bankszámlaszámára utalt adománnyal: Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008 (közlemény: téli krízis)
  • tartós élelmiszer, egyéb tárgyi adományok leadásával, egyházmegyénk gyűjtőpontja: Apor Vilmos Ház – 9027 Győr, Kandó Kálmán u. 10.

Katolikus Karitász

Segítő kéz: Segélyakciót indít a Katolikus Karitász